Tyf0n4v6t6oh4c3pv5sg

Blog Success

Ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης για να αποκτήσετε το επιτυχημένο blog που σας αξίζει.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έτοιμοι να φτιάξετε το blog των ονείρων σας;


Στις μέρες μας με έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο internet μπορείς να συνδεθείς με τριάμισι δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να αποκτήσεις μια δυνατή online παρουσία ώστε να μοιράζεσαι τη δουλειά σου, τα ενδιαφέροντά σου, τις σκέψεις σου και τη φωνή σου, είναι να ξεκινήσεις το δικό σου blog.


Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις blog αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις;

Πώς μπορείς να το αναπτύξεις, να βρεις σταθερούς αναγνώστες και να το κάνεις να ξεχωρίσει από τα χιλιάδες που υπάρχουν;

Πού πρέπει να αφιερώνεις το χρόνο σου για να έχεις αποτελέσματα και πού μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια και υποστήριξη;

 

Το Blog Success είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης που απευθύνεται τόσο σ' εκείνους που ξεκινούν τώρα και θέλουν να χτίσουν γερές βάσεις, όσο και σ' εκείνους που έχουν ήδη blog αλλά θέλουν να το αναπτύξουν και να το φτάσουν στο επόμενο επίπεδο.

Συγκέντρωσα όλα όσα έχω μάθει μέσα από τα 9 χρόνια λειτουργίας του δικού μου επιτυχημένου και επικερδούς blog και τα έβαλα μέσα σε αυτό το "βήμα προς βήμα" πρόγραμμα εκπαίδευσης για να σας βοηθήσω να αποκτήσετε κι εσείς το δικό σας.


Θα σας καθοδηγήσω στο τεχνικό κομμάτι, θα σας προφυλάξω από λάθη και κακοτοπιές και θα σας γλιτώσω χρόνο, χρήματα σύγχυση και ταλαιπωρία. Και το κυριότερο; Δε θα αισθανθείτε ποτέ ξανά μόνοι. Θα έχετε υποστήριξη και καθοδήγηση τόσο από εμένα όσο και από την υπόλοιπη ομάδα των συμμαθητών σας.

Στο τέλος του προγράμματος θα έχετε δημιουργήσει και θα διαχειρίζεστε με άνεση το δικό σας επιτυχημένο blog - από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε ένα laptop και μια σύνδεση στο internet.
 Ποια είμαι;


Είμαι η Άσπα Τσαμαδή, γνωστή και ως Aspa Online. Το 2008 ξεκίνησα το aspaonline.gr για να καταγράφω κομμάτια της ζωής μου που ήθελα να θυμάμαι και τις περιπέτειες με τις κόρες μου που τότε ήταν 3,5 και 5,5. Ήθελα να μοιραστώ το ταξίδι μου στη μητρότητα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και θα βοηθηθώ.Αλλά παρά τα λάθη και την απειρία μου το blog μου εξελίχθηκε σε πολύ περισσότερα από ένα απλό διαδικτυακό ημερολόγιο. Μου άνοιξε πόρτες και με οδήγησε σε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Λόγω του blog μου και της γενικότερης διαδικτυακής μου παρουσίας, προσκλήθηκα να μιλήσω σε συνέδρια TEDx, σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, της ΕΕΔΕ και του υπουργείου Παιδείας.

Πρόσφατα έγραψα και το πρώτο μου βιβλίο Επιστροφή στα σχολεία: Πλήρης οδηγός για γονείς. Το blogging άλλαξε την πορεία της ζωής μου. Και μπορεί να αλλάξει την πορεία και της δικής σας ζωής. Θα είναι χαρά μου να με αφήσετε να σας δείξω το δρόμο!

Έχω φιλοξενηθεί:

Πώς δουλεύει το Blog Success;


Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα του Blog Success όπου θα βρείτε τα online μαθήματα και τις ασκήσεις.

Μέσα από μία αναλυτική σειρά βίντεο, που μπορείτε να παρακολουθείτε ό,τι ώρα θέλετε από το σπίτι ή το γραφείο σας, θα μάθετε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός blog: Από τον σχεδιασμό του και το χτίσιμό του, ως την ανάπτυξή του και τη δημιουργία εσόδων.

Παράλληλα θα προσκληθείτε στο private facebook group της κοινότητας υποστήριξης, όπου θα θέτετε τα ερωτήματά σας, θα παρακολουθείτε τις εβδομαδιαίες ζωντανές μεταδόσεις και θα γνωρίσετε τους συμμαθητές σας: Ανθρώπους που έχουν κοινές επιδιώξεις και όνειρα με εσάς, με τους οποίους θα προχωρήστε μαζί και θα χτίσετε σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

 

"Η συνεργασία μου με την Άσπα με βοήθησε να ξεπεράσω το φόβο και την αναβλητικότητά μου και επιτέλους να ξεκινήσω να μπλογκάρω. Feel the fear and do it anyway!"


~ Αγγελική, stapliktra.gr

Για ποιον είναι το Blog Success;


Είτε ξεκινάτε από το μηδέν, είτε θέλετε να οδηγήσετε το blog που ήδη έχετε σε νέο επίπεδο επιτυχίας, είτε θέλετε να αξιοποιήσετε το blogging για να υποστηρίξτε την κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα, το Blog Success θα σας βοηθήσει:


✔️ Να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας

✔️ Να ανακαλύψετε τη φωνή σας

✔️ Να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

✔️ Να χειρίζεστε με άνεση το τεχνικό κομμάτι του blogging

✔️ Να αποκτήσετε αναγνώστες που ανυπομονούν να διαβάσουν την κάθε σας λέξη

✔️ Να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας


Και όλα αυτά βοηθώντας ανθρώπους, κάνοντας κάτι δημιουργικό και διασκεδάζοντας.


 

"Όταν έγινα 9 ξεκίνησα κι εγώ το δικό μου blog με τη βοήθεια της μαμάς μου. Το να γνωρίζεις να διαχειρίζεσαι ένα blog είναι πολύ σημαντικό για την πορεία σου στο μέλλον!"


~ Εβελίνα (κόρη Άσπας), evelinaonline.gr

Να τι θα μάθετε στο Blog Success:


ΣΤΑΔΙΟ 1: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τι σημαίνει "επιτυχημένο blog";
Θεματολογία και δομή του blog σας
Πώς να μιλήσετε στην καρδιά και στο μυαλό του ιδανικού σας αναγνώστη
Πώς να ονομάσετε το blog σας
Τι σημαίνει branding (και τι σχέση έχει με το blogging)
Ποια χρώματα, γραμματοσειρές και στυλ γραφής να χρησιμοποιείτε


ΣΤΑΔΙΟ 2: ΧΤΙΣΙΜΟ

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες blogging και ποια είναι η καταλληλότερη για το δικό σας blog
Πώς να κατοχυρώσετε domain name και εταιρεία φιλοξενίας
Πώς να διαχειρίζεστε το wordpress blog σας (ακόμα κι αν δεν είστε developer)
Πώς να ομορφύνετε το blog σας (ακόμα κι αν δεν είστε designer)
Τα βασικά στοιχεία του blog σας: Κεφαλίδα, υποσέλιδο, μενού, πλαϊνή στήλη, σελίδα επικοινωνίας, σελίδα προφίλ, σχόλια κλπ.
Τα απαραίτητα plugins
Τα βασικά του Google Analytics


ΣΤΑΔΙΟ 3: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Πώς να μην ξεμείνετε ποτέ από ιδέες για νέα posts
Η μυστική συνταγή για σπουδαίο περιεχόμενο
Τι χρειάζεται να κάντε πριν και μετά τη δημοσίευση του post σας
Πού να βρίσκετε φωτογραφίες και πώς να τις επεξεργάζεστε πριν να τις ανεβάσετε στο blog σας και στα social media
Προστασία πνευματικών δικαιωμάτων και τι μπορείτε να κάνετε αν διαπιστώσετε ότι έχουν κλέψει το περιεχόμενό σας


ΣΤΑΔΙΟ 4: ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του blog σας μέσω των Social media και σε ποια από αυτά αξίζει να επενδύετε το χρόνο σας
Βασικές αρχές SEO ώστε να εμφανίζετε τα posts σας ψηλότερα στις αναζητήσεις
Η δύναμη του email marketing και πώς να αρχίσετε να συλλέγετε τα email των αναγνωστών σας


ΣΤΑΔΙΟ 5: ΚΕΡΔΟΣ

Πώς βγαίνουν τα χρήματα στο blogging
Ποιος τρόπος σας ταιριάζει;
Τι δουλεύει και τι δε δουλεύει στην Ελληνική αγορά
Πώς να αξιοποιήσετε το blogging για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα


Τα Bonus σας

Με την εγγραφή σας αποκτάτε:

Ισόβια πρόσβαση στο πρόγραμμα
Ισόβια δωρεάν updates
Πρόσβαση στο Private Facebook Group του Blog Success για να έχετε συνεχή υποστήριξη

 

"Πραγματικά ο τρόπος που το παρουσιάζεις είναι τόσο κατανοητός, τόσο για εμένα όσο και για ένα 10χρονο παιδί."

~ Χρήστος Μπέλος, απόφοιτος 123 BLOG

Νέα Bonus που μόλις προστέθηκαν (μόνο για λίγο)

BONUS #1: ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ BLOGGERS


20 μέρες, 20 ιδέες για να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Θα λαμβάνετε στο email σας ένα μυστικό την ημέρα για 20 ημέρες. Οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να δουλεύετε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά έτσι ώστε να αφήσετε περισσότερο χρόνο για εκείνα που αξίζουν περισσότερο στη ζωή.

(Διαθέσιμο στις 20 Ιουνίου)BONUS #2: ΟΤΑΝ ΤΟ BLOGGING ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ E-MAIL MARKETING...

Όταν βασίζεσαι στα social media και στις μηχανές αναζήτησης για να δείξουν τα post σου στους άλλους, εξαρτάσαι από τους κανόνες τους και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν. Όταν στέλνεις τα posts σου στους αναγνώστες σου με email (π.χ. με ένα newsletter) κινείς εσύ τα νήματα.

Έτσι το blogging και το email marketing, ταιριάζουν σαν τον Χάρι και τη Σάλι (από όπου... και ο τίτλος).

Στη μίνι αυτή εκπαίδευση μέσω βίντεο που θα είναι διαθέσιμη στις 20 Ιουνίου, θα μάθετε:

✔️ πώς να αρχίσετε να συλλέγετε τα email των αναγνωστών σας
✔️ πώς να χτίσετε τη λίστα σας
✔️ πώς να δημιουργήσετε το πρώτο σας newsletter

Κι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!


Τα δύο παραπάνω bonus είναι διαθέσιμα μόνο για όσους κάνουν εγγραφή στο Blog Success τώρα και αποσύρονται σε...

motionmailapp.com

Συχνές ερωτήσεις


Πότε ξεκινάει και πότε λήγει το πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 2 Μαΐου και δε λήγει ποτέ! Με την αγορά σας αποκτάτε ισόβια πρόσβαση, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε με το δικό σας ρυθμό, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή.
Πώς μπορώ να κάνω ερωτήσεις και να λύνω τις απορίες μου κατά τη διάρκεια του προγράμματος;
Ως μέρος του προγράμματος αποκτάτε πρόσβαση στο private group του Blog Succcess, στο οποίο συμμετέχουν μόνο οι μαθητές και εγώ φυσικά. Στο group μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους συμμαθητές σας και να θέτετε τα ερωτήματά σας. Θα μπορείτε να έρχεστε σε επαφή μαζί μου σε εβδομαδιαία βάση μέσω των ειδικών ζωντανών αναμεταδόσεων. Οι αναμεταδόσεις θα βιντεοσκοπούνται για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν ζωντανά.
Σε ποια από τις πλατφόρμες blogging γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα;
Οι αρχές που παρουσιάζονται στο Blog Success μπορούν να εφαρμοστούν σε όποια πλατφόρμα κι αν έχετε το blog σας. Γίνεται όμως ιδιαίτερη αναφορά στο self-hosted Wordpress γιατί προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες και είναι ο ευκολότερος δρόμος για να αποκτήσετε ένα επιτυχημένο blog. Απαιτεί περισσότερη εκπαίδευση αλλά για αυτό είμαι εγώ εδώ! Αν ξεκινάτε τώρα, θα σας βοηθήσω να ξεκινήσετε το blog σας σε self-hosted wordpress βήμα-βήμα. Αν έχετε ήδη το blog σας σε άλλη πλατφόρμα και δε θέλετε να το μεταφέρετε, μπορείτε αγνοήσετε τα μεμονωμένα μαθήματα που αφορούν το wordpress.
Δεν έχω κάρτα. Μπορώ να κάνω κατάθεση στην τράπεζα; Ή να πληρώσω με PayPal;
Αν επιλέξετε την άμεση εξόφληση μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με κατάθεση σε τράπεζα ή PayPal. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο email@aspaonline.gr για να περισσότερες πληροφορίες.
Ποια είναι η τελική αξία του προγράμματος με το ΦΠΑ;
Οι τιμές αναγράφονται αναλυτικά παρακάτω. Κάντε κλικ πάνω στο πρόγραμμα εξόφλησης που σας ενδιαφέρει και θα δείτε τη συνολική τιμή μαζί με το ΦΠΑ. Για την Ελλάδα το ΦΠΑ είναι 24%.
Έχω άλλη απορία. Πού μπορώ να απευθυνθώ;
Στείλτε mail στο email@aspaonline.gr και θα σας απαντήσω το συντομότερο.
 

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 2 Μαΐου.
Εξασφαλίστε τη θέση σας!

motionmailapp.com

Ξεκινήστε Τώρα